dissabte, 13 d’octubre de 2007

6/10/2007 Recital de cant i orgue a l'església de Sant Miquel dels Sants (Barcelona)

Aquest recital va formar part de les múltiples activitats que duu a terme la Societat Bach de la Parròquia de Sant Miquel dels Sants de Barcelona. En ell l'organista Eduard Mañé i jo (a la foto) vam interpretar diverses peces, unes durant la missa de les 8 del vespre ("Domine Deus" del Gloria de Vivaldi i "Panis Angelicus" de Cesar Franck) i altres després d'ella ("Bist du bei mir", atribuïda a Bach; "Lascia ch'io pianga" de Rinaldo de Händel; "He shall feed his flock" del Messies de Händel, "Ave Maria" de Gounod, etc.)


Haig d'agrair moltíssim l'oportunitat que la Societat Bach em va brindar per a realitzar aquest recital i la calidesa de la gent que va presenciar-lo. Però el que potser és més lloable és la tasca de difusió de la música clàssica (sobretot de Bach) que fa aquesta societat. Per a més informació: http://www.societatbach.org/. Val la pena.


A continuació adjunto una breu ressenya del recital que s'ha inclós en el "Full informatiu" de la Comunitat Parroquial de Sant Miquel dels Sants (núm. 481, 14 d'octubre de 2007). En aquesta mateixa imatge pot llegir-se, també, el proper concert organitzat per la Societat Bach.Cap comentari: