dimecres, 31 d’agost del 2011

Concert en homenatge a la soprano Claudia Muzio

En aquesta ocasió vull anunciar-vos el concert que farem el dia 28 de setembre a les 19 hores, al Teatre de la Parròquia de Sant Miquel dels Sants de Barcelona (c/ Escorial 163). Forma part de les activitats de la Societat Bach i consisteix en un homenatge a la soprano Claudia Muzio, considerada la Maria Callas del segle XIX, en motiu del 75è aniversari de la seva mort.

Per a aquest event el Nacho Cantalejo (baríton i director de la Capella Bach), les sopranos Montserrat Ruiz i jo i el pianista Josep Buforn farem un concert força atípic. La primera part serà un recital a l'ús, amb cançons, lieder i àries de Verdi i Puccini; i la segona part consistirà en diversos fragments d'òperes de Mozart escenificats. N'hem escollit els més divertits i teatrals de Le nozze di Figaro, Don Giovanni, Così fan tutte i La flauta màgica, i el resultat pot ser especialment entretingut!

Per exemple, estaré encantada de ficar-me a la pell de la Comtessa de Le nozze di Figaro, la Papagena de La flauta màgica... però sobretot de la Despina del Così fan tutte, un personatge pel que tinc una gran simpatia, ja que gràcies a ella he viscut experiències extraordinàries i he conegut gent molt especial que, malgrat tot el que hagi pogut passar, sempre duré amb mi i no l' (t') oblidaré mai, ni vull fer-ho... :***

Així, doncs, us convido a venir!