diumenge, 23 d’octubre del 2011

Ciao, Bologna!

Una nova notícia: al novembre me n'aniré a viure dos anys a Bolonya! El Ministeri d'Educació m'ha concedit un ajut per fer una estada postdoctoral a la Universitat d'aquesta ciutat, la més antiga d'Europa! Allí investigaré sobre dramatúrgia musical de la mà dels que possiblement són més grans especialistes mundials en aquesta matèria: els professors Lorenzo Bianconi i Marco Beghelli. I tindré al meu abast una de les biblioteques universitàries més impressionants que hi ha. Un autèntic luxe!

Serà l'inici d'una nova etapa, molt esperada i per la què he lluitat una barbaritat, com molts de vosaltres sabeu. Aquesta etapa és un pas decisiu que deixa enrere (o vol millorar) moltes coses, bones i dolentes, volgudes i dolgudes, però sempre aprenent de tot i vivint amb intensitat, perquè d'això es tracta. I a més, tot plegat es donarà en una ciutat tan meravellosa com... Bolonya!!!! Les fotografies del google són raquítiques comparades amb la realitat, creieu-me. I la gent... ni us explico. I el menjar... buenoooo!

Així doncs... si algú m'ha de dir res abans del meu viatge que ho digui ara o que calli per sempre!! XD

Ara toquen comiats "físics" a punta pala, encara que vindré molt sovint per les terres catalanes.  Els comiats sempre són tristos... però avui en dia en el món globalitzat on vivim ja no hi ha distàncies. I Bolonya és a un cop d'avió, i jo a un cop d'email, telf o cam ;-)

Ci vediamo a Bologna!! :-D